Αθλητισμός

Κρίνονται πολλά σήμερα στην υπόθεση του τίτλου στην α1

Διεξάγονται σήμερα οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ γιά την διεκδίκηση του τίτλου.
Στο γήπεδο Σταυροχωρίου ο ΠΑΟ Κρηστώνης υποδέχεται τον Κιλκισιακό, με διαιτητή τον Δραγούση, ενώ στο δημοτικό στάδιο Γουμένισσας το Πάικο παίζει με τον Μέγα Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου, με διαιτητή τον Τσαλουχίδη.
Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη γιά να αναθερμάνουν τις θεωρητικές ελπίδες παραμονής στο «παιχνίδι» της τελικής πρωτιάς, ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα ευνοεί τους φιλοξενούμενους, καθώς τότε η υπόθεση του τίτλου θα εξελιχθεί σε «μονομαχία» τους.
Επομένως σήμερα κρίνονται πολλά, όσον αφορά στους επικρατέστερους διεκδικητές.
Και οι δύο συναντήσεις θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]