Οι “Αργοναύτες” κουκλοπαίζουν με τους Μataroa group

Πολιτισμός /

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να προσκαλούμε τους μικρούς “Αργοναύτες” και τους φίλους τους την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, στην δράση “Κουκλο-παίζουμε” την οποία συντονίζουν οι εμψυχώτριες και δασκάλες θεάτρου Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα του εργαστηρίου Mataroa Group Mataroa Art Group.
H δράση θα διαρκέσει 45′ και για την εύρυθμη πραγματοποίησή της θα παρακαλούσαμε να κάνετε προεγγραφή, δηλώνοντας την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας : 23410 22125 και ώρες λειτουργίας της γραμματείας (Δευτέρα 18:00-20:00, Τετάρτη 19:00-21:00, Παρασκευή 18:00-20:00 και Σάββατο 10:30-13:30), ή στο παρακάτω κινητό 6931 988 777.
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.
Μετά το πέρας της δράσης θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση των γονέων για τα νέα Τμήματα Παιδικού Θεάτρου που θα ξεκινήσει η Ένωση Ποντίων σε συνεργασία με το Mataroa Group από την καινούρια χρονιά.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα των κυριών του Mataroa Group για την προσεχή μας δράση:
“Το Mataroa Art Group έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου στην Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”, με ένα καράβι φορτωμένο με…κούκλες!
Μαριονέτες, γαντόκουκλες, δαχτυλόκουκλες, κούκλες σε ξυλάκι είναι έτοιμες για να γνωριστείτε και να παίξετε μαζί τους. Α! Παρέα μας θα είναι και μια μαγική φλογέρα.
Μαζί θα δημιουργήσουμε κουκλοϊστορίες!
Και όχι μόνο!
Φέρε μαζί τον φίλο σου και μια κάλτσα σου και θα γίνουμε η πιο μεγάλη παρέα!
Σε περιμένουμε!
Και όταν οι κούκλες μας αποχαιρετίσουν, οι κυρίες του θεάτρου, Ελίνα και Μαρία, έχουν να σας πουν ένα μυστικό. Για ένα καινούριο ταξίδι με το καράβι τους.
Κάτι νέο έρχεται στο Κιλκίς! Το καράβι Mataroa με φουσκωμένα πανιά σαλπάρει για τον Πόντο.
*Μετά το τέλος του εργαστηρίου θα ακολουθήσει παρουσίαση της νέας αυτής ιδέας.”
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]