Κοινωνία

Κουρείς και κομμωτές του Κιλκίς έκαναν πράξη την προσφορά στον συνάνθρωπο

Μια ζεστή αγκαλιά με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο χάρισαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, μέλη του συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων νομού Κιλκίς, σε μια δράση αλληλεγγύης που συγκέντρωσε απεριόριστο ενδιαφέρον.

Τα μέλη του συλλόγου περιποιήθηκαν την κόμη περίπου 100 συνολικά πολιτών, απ΄ όλο το νομό, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Για την υλοποίηση της δράσης ο σύλλογος συνέπραξε με τους εφημέριους των ιερών ναών Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων (π.Πολύκαρπος) Κοιμήσεως της Θεοτόκου (π.Νικολαος) και Αγίου Δημητρίου (π.Επιφάνιος), με την ευλογία του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίου καθώς και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ν.Κιλκίς.
Στο Κιλκίς, η δράση διεξήχθη στο εργαστήριο κομμωτικής του ΟΑΕΔ, με τη στήριξη του διευθυντή Νίκου Δεδεδάκη, της καθηγήτριας Άννας Ραβανίδου και την ενεργή συμμετοχή των μαθητριών του τμήματος κομμωτικής.
Από νωρίς το πρωί τα ψαλίδια και τα εργαλεία περιποίησης πήραν “φωτιά ” και η προσέλευση των πολιτών κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Όπως σημειώνουν τα μέλη του συλλόγου, με αυτόν τον τρόπο, με μια απλή και συμβολική κίνηση, “μετουσιώνουν ” το μήνυμα των Χριστουγέννων, της αγάπης και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.
Τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν είναι οι:
Εφη Νικολάου, Βάσω Ουτσόγλου, Εφη Ναρχατουνίδου, Σάκης Ρούπελης, Μαρία Μπιρλή, Λίνα Κιόση, Πελαγία Περπερίδου, Γιώργος Σοφιανός, Ευαγγελία Πανταζίδου και Σοφία Φουντουκίδου.
Ο σύλλογος Κομμωτών/Κουρέων ν. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά :
Τον μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίο και τους εφημέριους των τριών ναών που αγκάλιασαν τη δράση,
Τον διευθυντή του ΟΑΕΔ Νίκο Δεδεδάκη , την καθηγήτρια Άννα Ραβανίδου και τους/τις μαθητές /μαθήτριες του τμήματος κομμωτικής τέχνης για την παραχώρηση του χώρου, τη συνεργασία και τη θερμή στήριξη τους
Τους χορηγούς Yours cosmetics με προιόντα KYANA, Πετσέτες AQUARIUS, φούρνος Μύλος και το Εύα Μάρι για τα γλυκά.
Τα ΜΜΕ του νομού για τη στήριξη τους και την προβολή της δράσης.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα