Αθλητισμός

ΚΟΥΠΑ/«Step» Κιλκίς η επωνυμία της ΚΟΥΠΑ γιά την τρέχουσα περίοδο

ΚΟΥΠΑ / STEP Κιλκίς θα είναι η νέα ονομασία της ομάδας ανδρών του καλαθοσφαιρικού συλλόγου ΚΟΥΠΑ γιά την τρέχουσα περίοδο 2023-24.

Η «Step Sport», μία εταιρία με έντονη δραστηριότητα στον χώρο της αθλητικής ένδυσης από το 2006, και με καταστήματα σε δώδεκα πόλεις της χώρας, ανέλαβε την περιβολή της ομάδας. Το λογότυπο (logo) «Step Sport» θα κοσμεί την πρόσθια όψη της φανέλλας της αγωνιστικής εμφάνισης.

«Ευχαριστούμε ολόθερμα τη εταιρία και τον Στέφανο Λαΐδη, και ευχόμαστε η εν λόγω συνεργασία να αποτελέσει την αρχή μιάς σειράς δράσεων, που θα ωφελήσουν το άθλημα μα και την ίδια την πόλη μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Η «Step Sport» ιδρύθηκε το 2006, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της «αλυσίδας» στην πόλη του Κιλκίς. Τον πρώτο καιρό, λειτούργησε ως επίσημος μεταπωλητής των σημαντικότερων αθλητικών «brands» παγκοσμίως.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία αναπτύχθηκε με τη δημιουργία νέων καταστημάτων σε αρκετές πόλεις ανά την χώρα.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας