Αθλητισμός

Μένουμε σπίτι αλλά δεν αφήνουμε κανέναν ΜΟΝΟ του…

Σας προσκαλέσαμε, ανταποκριθήκατε, ευχαριστούμε!

Χριστούγεννα!

Η εποχή της αγάπης, της χαράς αλλά και της συνεισφοράς’ της συνεισφοράς προς όλους μα κυρίως προς αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη. Προς αυτούς που δυστυχώς καθημερινά πληθαίνουν δραματικά.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΚουΠα Κιλκίς πιστός στο ραντεβού του, δραστηριοποιήθηκε και αυτά τα Χριστούγεννα πρωτοστατώντας και προσκαλώντας τους δημότες της πόλης να βοηθήσουν, να συνδράμουν όσο και όπως μπορούν μέσα από την παροχή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης.

Το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας αυτής ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό. Έτσι λοιπόν συγκεντρώθηκε μια σημαντικά μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών καθαρισμού και υγιεινής, μέρος της οποίας παραδόθηκε σε κοινωνικούς φορείς της πόλης όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς και ο εθελοντικός φιλανθρωπικός σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Τα εν λόγω τρόφιμα προορίζονται για χαρακτηρισμένες ασθενείς οικονομικά οικογένειες.

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων διατέθηκαν επίσης στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, μέσω των ενοριών των ναών Αγίου Δημητρίου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου και οργανώνονται συσσίτια προς άπορους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, από τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες του συλλόγου, μέχρι τους γονείς των νεαρών αθλητών της ακαδημίας μας και φυσικά όλους εσάς τους απλούς δημότες για την πολύτιμη συνεισφορά σας.

Μοιράσατε πολλά χαμόγελα και σας είμαστε ευγνώμονες για αυτό.

Γιάννης Σιταρίδης (koupa basketball team manager)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα