Ο ΑΠΣ Κιλκίς ΚΟΥΠΑ ευχαριστεί τον «κώουτς» Σωκράτη Δήμα

Είναι δύσκολο γιά το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς να συντάξει μία τυπική ευχαριστήρια επιστολή γιά την αποχώρηση του υπεύθυνου προπονητή της «ακαδημίας»μας Σωκράτη Δήμα κατά την περίοδο 2020-21.
Μία περίοδο, που εκ των καταστάσεων ήταν δύσκολη γιά όλους μας…
Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο κώουτς ήταν εκεί δίπλα μας στο γήπεδο και οργάνωνε καθημερινώς τις επόμενες ημέρες ακόμη και όταν όλοι ξέραμε ότι θα ανασταλούν όλες οι εκδηλώσεις, αγωνιστικές και μη, του συλλόγου μας λόγω νέου κορωνοϊού.
Θυμηθήκαμε και πάλι τα πρώτα μας «βήματα» και κάναμε πάλι αυτά τα τεράστια «άλματα» γιά την ακόμη καλύτερη οργάνωση και παροχή υπηρεσιών στα παιδιά των «ακαδημιών» μας.
Μπορούμε να γράψουμε πολλά, αλλά ποτέ, όσα και αν γράψουμε, δεν θα είναι αρκετά, γιά να περιγράψουν τι σημαίνει «κώουτς» Δήμας γιά την καλαθόσφαιρα του Κιλκίς μας αλλά και γενικώς για τον ευρύτερο καλαθοσφαιρικό χώρο.
«Κώουτς», ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σου. Ευχόμαστε ό, τι καλύτερο γιά την συνέχεια, και ξέρουμε πολύ καλά όλοι εμείς, ότι ακόμη και τώρα, όταν χρειαστούμε τις πολύτιμες συμβουλές σου θα είσαι ΠΑΝΤΑ εδώ, μαζί μας.