Αθλητισμός

Παρουσία Κιλκισιωτών «αστέρων» του καλαθοσφαίρου η εκδήλωση λήξης περιόδου 2016-17 της «ΚΟΥΠΑ»

Παρουσία Κιλκισιωτών «αστέρων» του ελληνικού καλαθοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22.6.17 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς η εκδήλωση λήξης αγωνιστικής περιόδου 2016-17 του καλαθοσφαιρικού συλλόγου Κιλκίς ΚΟΥΠΑ, της πρώτης του καθώς προκειται γιά νεοσύστατο φορέα του αθλήματος.
ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

« Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά γεμάτη από διασκέδαση, χαρά, αγάπη για το Μπάσκετ, σκληρές προπονήσεις κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες που όμως καταφέραν να μας δέσουν ακόμη περισσότερο με τα παιδιά μας…!!! Τα παιδιά μας που έφτασαν τα 130….!!!

Έγιναν πάρα πολλά αυτήν την χρονιά…. Ήδη είναι ευχάριστες αναμνήσεις που θα τις κουβαλάμε όλοι για την συνέχεια…. Μία συνέχεια που έχουμε υποσχεθεί πως θα είναι ακόμη καλύτερη… Κοιτώντας μόνο μπροστά και καθόλου πίσω σε αυτό που αφήσαμε και αποτελεί ήδη παρελθόν…. Οργανώνουμε το μέλλον μας με σημαντικές ενισχύσεις σε όλους τους τομείς της Ακαδημίας μιας και οι προσδοκίες της επόμενης χρονιάς θα είναι η φιλοξενία ακόμη περισσότερων παιδιών που θα ασχοληθούν με το μπάσκετ στην Πόλη μας γιγαντώνοντας και καταξιώνοντας το όνομα της “ΚΟΥΠΑΣ” ΜΑΣ…!!

Την εκδήλωσή μας τίμησαν πολλοί γνωστοί και φίλοι του Μπάσκετ….

Ήταν κοντά μας έδωσαν πολλά αυτογραφα αλλά και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μας φίλους οι :

• ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.) έπαιξε σε ΠΑΟΚ-ΡΟΜΑ (ITA)-ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ESP)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ-QINGDAO (CHINA).

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΑΣ (ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.) : έπαιξε σε ΜΕΝΤ-ΗΡΑΚΛΗ-MPREOGAN LOUGO (ESP)-MPEIRASAR ROSALIA (ESP)-KATHERES (ESP)-ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ.

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ (Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) έπεξε σε ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΠΑΟΚ

• ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ (Διεθνής με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΧΑΝΘ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ)
και επίσημος προσκεκλημένος

• ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ένας παίκτης που έχει περάσει από ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2014)
ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Επίσης δίπλα μας βρέθηκαν και πάρα πολλοί συναθλητές μας όλων αυτών των περασμένων χρόνων που έγραψαν ο καθένας την δική του ιστορία στο Μπάσκετ του Κιλκίς και μας τίμησαν με την παρουσία τους….

Τους ευχαριστούμε όλους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τους έχουμε δίπλα μας στο νέο αυτό ξεκίνημα του ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ…..!!!

Έκλεισε λοιπόν η χρονιά μας με έναν αγώνα έκπληξη μεταξύ όλων των παικτών – προπονητών και γονέων που συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα (….!!!) με τελικό νικητή το μπάσκετ…..

Επίσης όλα τα παιδιά μας “πάτησαν” γήπεδο και έδειξαν τι θα ακολουθήσει στο κοντινό μέλλον…..

Τέλος αφήσαμε τους γονείς……
Ήταν απίστευτη η στήριξη και η συμπαράσταση που είχαμε από όλους…. Σε μία τόσο δύσκολη χρονιά καταννοήσανε όλες τις δυσκολίες που συναντήσαμε και με την υπομονή τους έδειξαν τι θα πει ΟΜΑΔΑ….

η υπόσχεσή μας έχει βασικούς αποδέκτες τους ίδιους…..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..».

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]