Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αξίζει τον κόπο

Εγκρίθηκε, σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από πλευράς του “Πράσινου Ταμείου” η πρόταση, που είχε καταθέσει πρίν από λίγους μήνες, υπό ασφυκτική πίεση χρόνου μάλιστα, ο δήμος Παιονίας γιά την ανάπλαση της πλατείας στον ορεινό οικισμό της Κούπας.

Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα θα ανακοινωθούν πιθανότατα κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 8.12.20, φέρνοντας χαμόγελα στους διοικούντες του δήμου Παιονίας.

Σίγουρα μία ευχάριστη εξέλιξη, που, πέραν των άλλων, έχει “ανοίξει την όρεξη» γιά την υποβολή και δεύτερης πρότασης, γιά την οποία υπάρχει σχετική μελέτη, αλλά μένει ακόμη αδιευκρίνιστο εάν μπορεί να υποβληθεί και αυτή, καθώς αφορά στο ίδιο μέτρο, και οι προβλεπόμενοι πόροι στο “Πράσινο Ταμείο” είναι δεδομένοι – πεπερασμένοι οπότε δύσκολα θα εγκρίθεί, όπως γράψαμε και όταν κατατέθηκε η πρώτη, δεύτερη πρόταση από τον ίδιο περιφερειακό δήμο, όπως εν προκειμένω της Παιονίας.

Όπως και να ‘χει το ζήτημα, είναι μία απόπειρα, που σίγουρα αξίζει τον κόπο να πραγματοποιηθεί, εάν βεβαίως το επιτρέπουν τα δεδομένα, διότι, όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”!

Περισσότερα

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ opencoffee

Μπορεί η συζήτηση που προκάλεσε ο Στέφανος Παραστατίδης για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ να ήταν μέσω της διαδικασίας του οpencoffee […]

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Με τον Στεργιάδη η παρουσίαση

Το βιβλίο του “Οι ρίζες μας – Μουριές Κιλκίς” παρουσίασε στο κοινό του Κιλκίς την περασμένη Τετάρτη στην “Καπναποθήκη” της […]

Δείτε ακόμα