Κοινωνία

ΚουΠα Κιλκίς: Ασίστ αγάπης στην τοπική κοινωνία

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας δεν έμεινε απαθής στις προκλήσεις της κοινωνίας…

Πιστή στο πνεύμα της εποχής, η ΚουΠα Κιλκίς συγκέντρωσε προστατευτικές μάσκες και γάντια νιτριλίου τα οποία και παραδόθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, τη Μεγάλη Τρίτη 14/4, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη 16/4 παραδόθηκαν αντίστοιχα, γάντια, αντισηπτικά διαλύματα και μάσκες, στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, στη Βιομηχανική ζώνη Κιλκίς.

Παράλληλα, η ΚουΠα Κιλκίς μέσω της ανδρικής ομάδας με δική της πρωτοβουλία και ιδία μέσα συγκέντρωσε μια σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας,τα οποία και παρέδωσε στο Δήμο Κιλκίς παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Κώστα Πουντζουκίδη. Τα εν λόγω τρόφιμα θα παραχωρηθούν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες της πόλης μας.

Αρωγός στην παραπάνω προσπάθεια αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε και η τοπική κοινωνία της πόλης του Κιλκίς. Οι συνδημότες μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τους ευχαριστούμε ολόψυχα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά δεν “ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ….”

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ομάδα μας θα δηλώνει πάντα παρούσα και θα ανταποκρίνεται άμεσα και όποτε της δίνεται η ευκαιρία ή της ζητηθει από τις δημοτικές αρχές του τόπου μας να μοιράσει μικρές στιγμές ευτυχίας και χαμόγελα σε αυτούς που τα χρειάζονται, προσπαθώντας παράλληλα να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερους συνδημότες να συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια…..!!!

Καλή ανάσταση σε όλους!

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]