«Κουμπαράς»… ευχών με προτάσεις γιά ένα ομορφότερο Κιλκίς

Κοινωνία /

Μία… διαφορετική πρωτοβουλία, με σκοπό την αναβάθμιση της «εικόνας» του Κιλκίς, ανέλαβε η «Ομάδα διαλόγου και δράσης γιά το Κιλκίς. Στην σχετική …εκφραστική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Σύντομα στην πόλη μας, και εν όψει των Χριστουγέννων, θα βρείτε τον ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ που θα περιμένει και τη δική σας ευχή για ένα Κιλκίς, ομορφότερο και πιό λειτουργικό!
Έως τις 31.12.14, οι ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ των «αΝήσυχων ΠνΕΥΜΑΤΩΝ» θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης και θα περιμένουν τις προτάσεις σας για την βελτίωση του τόπου, όπου επιλέξαμε να ζούμε.
Τα «αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ» του Κιλκίς θα συλλέξουν, θα ομαδοποιήσουν και θα αξιοποιήσουν τις προτάσεις σας, προωθώντας τις στους αρμόδιους φορείς, αλλά κυρίως και σε εσάς τους ίδιους. Με αυτήν την συμβολική κίνηση, τα «αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ» απευθύνονται στον καθένα ξεχωριστά: Σταθείτε στον «καθρέφτη» και δείτε την πόλη με σας μέσα, ως ενεργό παράγοντα, γίνετε εσείς έτσι το «Ανήσυχο Πνεύμα» προκειμένου να γίνει η ευχή σας «πράξη»!»

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα