Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Προωθείται «επανεκκίνηση»

Πλήρης επαλήθευση ενός ακόμη δημοσιεύματος του «Μαχητή»:

Και επανενεργοποίηση του φεστιβάλ κουκλοθεάτρου Κιλκίς προωθείται και η ανάθεση του εγχειρήματος στο δίδυμο Χρήστου Σπίγκου – Χουάν – Χοσέ (Χουάνχο) Κορράλες είναι δεδομένη, και μάλιστα εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν έτυχε καμμιάς ανταπόκρισης, η διοίκηση απευθύνθηκε στους προαναφερθέντες, με σκοπό να ξεκινήσει και πάλι το διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας Κιλκίς το φθινόπωρο του 2021, όπως εξήγησε στην διεύθυνση του συγκροτήματός μας ο Χρήστος Σπίγκος, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της σχετικής πρωτοβουλίας από τον ίδιο τον δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θέμι Κοσμίδη.

Και, φυσικά, αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια, σε σχέση με το πώς θα δρομολογηθεί η «επανεκκίνηση» του φεστιβάλ.

Με την διευκρίνησή μας, ότι η εκ μέρους μας ασκηθείσα κριτική δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, αλλά με την διαχείριση και λειτουργία των θεσμών από τα αρμόδια τοπικά και κεντρικά όργανα, ιδίως όταν πρόκειται για θεσμούς, των οποίων η διαχείριση και λειτουργία σχετίζεται και με νέους ανθρώπους.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα