Προτάσεις

Ο Κωτσόβολος γίνεται κομμάτι της πόλης του Κιλκίς

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στο Κιλκίς γίνεται ο τεχνολογικός προορισμός που ήρθε στην πόλη σου για να αλλάξει όλα όσα γνωρίζεις γύρω από την τεχνολογία

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, φέρνει στην πόλη του Κιλκίς το νέο σπίτι της τεχνολογίας που δεν είναι άλλο από το νέο της κατάστημα.

Επί της οδού Ομήρου 55 σε ένα χώρο 850 τ.μ. προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες και με δωρεάν parking, το νέο κατάστημα υπόσχεται να χαρίσει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία με αμέτρητες επιλογές σε smartphones, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ήχου, φωτογραφικές μηχανές, smart συσκευές, laptops και τηλεοράσεις, απίστευτες τιμές σε κορυφαία προϊόντα, σύγχρονα corners τεχνολογίας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε ανάγκη.

Με μεγάλη ταχύτητα στις παραδόσεις, στο Quick Point μπορείς να παραλάβεις την online παραγγελία σου από το ειδικό σημείο του καταστήματος ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά, είτε στο σπίτι σου αυθημερόν, για παραγγελία που έκανες είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου. Με το Pay Express μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εντός του καταστήματος χωρίς αναμονή στο ταμείο και στο Service Point μέσω της υπηρεσίας Fix & Go μπορείς να επιδιορθώσεις το smartphone σου σε μία ώρα.

Όσο η Κωτσόβολος λοιπόν γιορτάζει, οι καταναλωτές κερδίζουν, καθώς οι επισκέπτες του νέου καταστήματος θα έχουν την ευκαιρία από την Τετάρτη 22 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου να συμμετέχουν σε ημερήσιους διαγωνισμούς, από τους οποίους ένας νικητής θα κερδίζει κάθε ημέρα ένα μοναδικό δώρο, ενώ παράλληλα με την πρώτη τους αγορά μέχρι και τις 20 Απριλίου 2023, η εταιρεία κάνει δώρο 500 Bonus πόντους, σε συνεργασία με την Alpha Bank. Τέλος, με την αγορά κάθε κλιματιστικού, η Κωτσόβολος προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση ακόμη και για αγορές μέσω του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».

Το νέο σπίτι της τεχνολογίας έφθασε από την Κωτσόβολος στην πόλη του Κιλκίς και είναι έτοιμο να γίνει ο απόλυτος προορισμός για μία Καλύτερη Ζωή με την τεχνολογία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα