Αθλητισμός

Ο Κωτάκης υπηρεσιακός προπονητής στον Α.Ο.Κιλκισιακός

Γιά τέταρτη φορά τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια «χώρισαν οι δρόμοι» Κιλκισιακού-Γιώργου Σημαιοφορίδη.
Ο 47χρονος Κιλκισιώτης τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του αμέσως μετά την λήψη του ατυχούς εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 1.12.13 με τον Διγενή Λακκώματος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αλλά και θέματα νοοτροπίας σχετιζόμενα με την συνολική λειτουργία της ομάδας.
Αρχικώς η διοίκηση δεν αποδέχθηκε την παραίτηση και κατέβαλε προσπάθεια να μεταπείσει τον κ. Σημαιοφορίδη, ο οποίος όμως παρέμεινε ανένδοτος και ενέμεινε στην απόφασή του.
Ετσι, το βράδυ της Τρίτης 3.12.13 η παραίτησή του έγινε δεκτή από την διοίκηση, που ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή ανατέθηκαν στον παλαίμαχο άσσο της ομάδας Νίκο Κωτάκη, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα καθοδηγήσει την ομάδα έως το τέλος της περιόδου, σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η συνεργασία με άλλον προπονητή.
Σε ανακοίνωση του Κιλκισιακού γιά το θέμα αναφέρονται τα εξής:
« Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει, ότι αποδέχεται την παραίτηση του Γιώργου Σημαιοφορίδη από την τεχνική ηγεσία.
Ο κ. Σημαιοφορίδης ανέλαβε πέρυσι σε μια δύσκολη περίοδο τις τύχες της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσουμε στον στόχο της ανόδου.
Την εφετινή περίοδο δημιουργήθηκε ένα νέο σε έμψυχο δυναμικό και ηλικιακό επίπεδο σύνολο. Δείξαμε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και πήραμε αρκετά καλά αποτελέσματα έως την Κυριακή 1.12.13.
Το παιχνίδι με τον Διγενή Λακκώματος αποτέλεσε την αιτία της οριστικής και αμετάκλητης απόφασης του κ. Σημαιοφορίδη να παραιτηθεί, την οποία έκανε γνωστή στο διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού.
Το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού ευχαριστεί τον κ. Σημαιοφορίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα πέρυσι και φέτος».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]