Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν τον… «φίμωσε»

Όσοι «στοιχημάτισαν», ότι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς θα… «φίμωνε» τον Κώστα Ζώτο, δεν θα τον «άφηνε», δηλαδή, να… μιλήσει, … «έπαιξαν και έχασαν»!

Από εκεί και πέρα κάλλιστα ο Κώστας Ζώτος αναφέρθηκε στον συνεπώνυμό του πρωταθλητή Ελλάδος στην σφαιροβολία Κυριάκο, εξαίροντας τις διακρίσεις του, που του εξασφάλισαν θέση στη προολυμπιακή ομάδα, και με τις οποίες τιμά το Κιλκίς πανελληνίως και διεθνώς μέσω του αθλητισμού.

Ορθότατη, επίσης, η προτροπή του Κώστα προς τον δήμο (όχι μόνο την διοίκησή του), να στηρίξει αμέριστα τον Κυριάκο στην όλη προσπάθειά του.

Όμως, για … «κίτρινη κάρτα» στον εκ Καμπάνη δημοτικό σύμβουλο η προσθήκη στην προτροπή του περί εκ μέρους του δήμου στηρίξεως του εκ Πεδινού νεαρού πρωταθλητή, προκειμένου αυτός να συμμετάσχει … στους Ολυμπιακούς Αγώνες (!), ενώ «αν δεν υπάρξει αυτή η στήριξη, ο Κυριάκος δεν θα μπορέσει να πάει στο Τόκυο!

Με το συμπάθειο, φίλε Κώστα, αλλά ρώτα … τον ίδιο τον Κυριάκο, γιατί αυτή η συγκεκριμένη προτροπή σου ήταν … «γκέλα»!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα