Αθλητισμός

«Ηχηρό» το «παρών» του Κ.Χαμουρούδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαιμάχων

«Ηχηρό παρών» έδωσε ο Κιλκισιώτης διαχρονικός αθλητής κλασικού αθλητισμού Κώστας Χαμουρούδης στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος παλαιμάχων, που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 16 και 17.7.22, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου.

Ο 60χρονος πολυσύνθετος αθλητής από το Πολύκαστρο κατέκτησε στην κατά ηλικία κατηγορία του δύο ασημένια μετάλλια, στο άλμα εις μήκος με 4,22 μέτρα και στο άλμα εις ύψος με 1,30 μέτρο, και ισάριθμα χάλκινα, στην σφαιροβολία με 10,25 μέτρα (σφαίρα 5 κιλών) και στον ακοντισμό με 38,05 μέτρα (ακόντιο 600 γραμμαρίων).

Ο ίδιος δήλωσε, ότι μπορούσε να σημειώσει καλύτερες επιδόσεις, κάτι που «μαρτυρεί» την… μονίμως αξιοσημείωτη, ανεξαρτήτως συγκυριών, αγωνιστική κατάστασή του.

Ο επόμενος, και μάλιστα σημαντικότερος, σταθμός του Κώστα Χαμουρούδη είναι οι πρώτοι Βαλκανικοί Αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων, το Σάββατο 27.8.22 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης, όπου θα λάβει μέρος στο πένταθλο με άλμα εις μήκος, ακοντισμό, δρόμο 200 μέτρων, δισκοβολία και δρόμο 1500 μέτρων, και στο πένταθλο ρίψεων με σφυροβολία, σφαιροβολία (σφύρα και σφαίρα 5 κιλών), ακοντισμό (ακόντιο 600 γραμμαρίων), δισκοβολία (δίσκος 1 κιλού) και βαρύ όργανο με μικρή λαβή (9,750 κιλών)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα