Αθλητισμός

Σταθερή αξία του κιλκισιώτικου στίβου ο… διαχρονικός αθλητής Κ. Χαμουρούδης

Και συνεπής στο «ραντεβού» με επιτυχίες και διακρίσεις

Τι και αν βρίσκεται στο «κατώφλι» της έβδομης δεκαετίας της ζωής του, τι και αν είναι «γεμάτο» το πρόγραμμα των επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεών του.

Ο …αειθαλής και διαχρονικός αθλητής Κωνσταντίνος Χαμουρούδης παραμένει, πιστός υπηρέτης και «θεματοφύλακας» του κλασικού αθλητισμού και «σημαιοφόρος» του κιλκισιώτικου αθλητισμού, στο «μετερίζι» των εν ενεργεία… παλαιμάχων, ένα αληθινό «κόσμημά» του.

Η αγωνιστική δραστηριότητά του πάντα «γεμάτη», ακατάπαυστη και «δαφνοστεφής» τόσο εντός ελλαδικής επικρατείας όσο και πέραν των συνόρων.

Κορύφωσή της κατά το διανυόμενο ακόμη τελευταίο τρίμηνο απετέλεσαν δύο σημαντικές αγωνιστικές εκδηλώσεις παλαιμάχων, στις οποίες ο εκ Πολυκάστρου διαχρονικός αθλητής του Αλέξανδρου Κιλκίς, στον οποίο μετενεγράφη φέτος, διεκρίθη ιδιαιτέρως.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, με προαναγγελία και των κυριωτέρων αγωνιστικών σταθμών του 57χρονου Κωνσταντίνου Χαμουρούδη εντός του 2020, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Το σαββατοκύριακο 5 και 6.10.19 διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη η συνάντηση συνθέτων αγωνισμάτων, όπου ο συντοπίτης μας διαχρονικός αθλητής του ΣΕΒΑΣ Αλεξανδρούπολης και του Αλέξανδρου Κιλκίς πλέον μετά την μετεγραφή του, συμμετέσχε και κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο πένταθλο ανοικτού στίβου (άλμα εις μήκος 200μ., ακοντισμός, δισκοβολία, 1500μ.) και στο πένταθλο ρίψεων (σφυροβολία, σφαιροβολία, δισκοβολία, ακοντισμός, βαρύ όργανο 11,75 κιλών) στην ηλικιακή κατηγορία Μ55-59 χρόνων.

Η συμμετοχή των αθλητών υπήρξε ικανοποιητική για την εποχή που έγιναν οι αγώνες, με δεδομένο, ότι άρχισε η χειμερινή προετοιμασία τους.

Ο ίδιος διαχρονικός αθλητής από το Πολύκαστρο συμμετέσχε και στο φθινοπωρινό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 2.11.19, όπου αγωνίστηκε στο άλμα εις μήκος (επίδοση 4.47μ.), τον ακοντισμό (επίδοση 36,00) και την σφαιροβολία (επίδοση 09.41μ.) κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια και σημειώνοντας επίδοση περιόδου 2019 στο άλμα εις μήκος και στον ακοντισμό.

Στην συνέχεια της χειμερινής προετοιμασίας του ο διαχρονικός αθλητής μας έθεσε τους στόχους του για το 2020, το βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού τον Μάρτιο στο Βελιγράδι, το εαρινό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, το βαλκανικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων στην Αλεξανδρούπολη, το πανελλήνιο πρωτάθλημα (δεν έχει ορισθεί η πόλη) και το βαλκανικό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου τον Σεπτέμβριο στην Κορυτσά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη