Πολιτική

Κώστας Σιωνίδης: «Σήμερα η Γουμένισσα κλείδωσε την νίκη μας»

Από το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη «Παιονίας της Προόδου» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα η Γουμένισσα κλείδωσε την νίκη μας, τη νίκη της «Παιονίας της Προόδου». Στέλνουμε από εδώ, μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για τις πόλεις και τα χωριά μας.

Στέκομαι μπροστά σας ως εκπρόσωπος μίας μεγάλης παράταξης, που σκοπεύει να διεκδικήσει και να διαχειριστεί το μέλλον της Παιονίας. Μιας παράταξης που ανανεώθηκε σημαντικά. Το 42 % του ψηφοδελτίου μας είναι νέα παιδιά, που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε εκλογές. Είναι αδοκίμαστα αλλά πολύ ικανά και έχουν κέφι και πείσμα για προσφορά.

Η δημοτική μας παράταξη δεν ανήκει σε κανένα κομματικό χώρο και κοσμείται από πολλά και προβεβλημένα στελέχη όλων των πολιτικών κομμάτων.
Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από 41 άξιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και σήμερα, δεσμευόμαστε πως σαν διοίκηση μετά τις εκλογές θα έχουμε 41 συνεργάτες που θα φροντίζουν για το καλό της Παιονίας.

Εμείς στο δήμο θα έχουμε ένα αντίπαλο , τα προβλήματα, ένα κόμμα, την «Παιονία της Προόδου» και ένα σκοπό τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους δημότες.

Γνωρίζουμε ότι το αύριο της Παιονίας, το αύριο όλων μας, εξαρτάται από αυτά που μας ενώνουν και όχι από αυτά που μας χωρίζουν!

Σας καλώ λοιπόν , να διαβάσετε προσεκτικά το πρόγραμμα μας, να το κρίνετε αυστηρά και να μας εμπιστευτείτε!
Σήμερα πιο έμπειρος και πιο έτοιμος από ποτέ μπορώ να οδηγήσω με τους συνεργάτες μου την Παιονία στην Πρόοδο.
Για εμάς, για τα παιδιά μας , για τον τόπο μας.

Καλή ψήφο»

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]