Αθλητισμός

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ ο Κ.Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι από την Παρασκευή 19.6.20 μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καταλαμβάνοντας την θέση του παραιτηθέντος Κωνσταντίνου Νικάκη (ένωσης σωματείων καλαθοσφαίρης ΒΔ Ελλάδος, ΕΣΚΑΒΔΕ).

Ο 62χρονος καλαθοσφαιρικός παράγοντας έγινε ο πρώτος προερχόμενος από την καλαθοσφαιρική βάση της πόλης του Κιλκίς διοικητικός παράγοντας της ΕΟΚ και δεύτερος Κιλκισιώτης την καταγωγή γενικώς μετά τον Αγησίλαο (Αγη) Κυνηγόπουλο (δεκαετίες ’60, ’70, ’80).

Επίσης έγινε το δεύτερο διοικητικό στέλεχος της ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Κ. Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ), που αναλαμβάνει αξίωμα στην ΕΟΚ μετά τον Βεροιώτη Γιώργο Δημητριάδη, που διετέλεσε και γενικός γραμματέας.

Ο Κώστας Παπανικολάου συμπληρώνει φέτος σαράντα συναπτά έτη ως καλαθοσφαιρικός παράγοντας έχοντας ξεκινήσει το 1980 ως εκπρόσωπος του ΓΑΣ Κιλκίς στην τότε ένωση καλαθοσφαιρικών σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΔΥΜ, έως το 1988 που διαιρέθηκε σε ΕΚΑΣΚΕΜ και ΕΚΑΣΔΥΜ).

Υπενθυμίζεται, ότι το κιλκισιώτικο καλαθόσφαιρο εκπροσωπούσε σε επίπεδο ομοσπονδίας, ως επίτροπος («κομισσάριος») αγώνων και ο αείμνηστος ιδρυτής του ΑΟ Γουμένισσας Αλέκος Κουσιδώνης, φίλος και στενός συνεργάτης του Κώστα Παπανικολάου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]