Αθλητισμός

Κώστας Μαυρόπουλος: «Το μήλο κάτω από την μηλιά»

Και κιλκισιώτικη υπογραφή φέρει η διάκριση της ομάδας παίδων του Ολυμπιακού Πειραιώς, με την κατάκτηση του πανελλήνιου κύρους πρωταθλήματος «Σούπερ Ληγκ» παίδων, δηλαδή του πρωταθλήματος των ομάδων παίδων των συλλόγων (ΠΑΕ) της ανώτερης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας.

Και τούτο, διότι στέλεχος αυτής της ομάδας του πειραιώτικου συλλόγου αποτελεί ο Κώστας Μαυρόπουλος, γιός του πανελληνίως καταξιωμένου παλαίμαχου Κιλκισιώτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Μαυρόπουλου.

Ο 15χρονος φέρελπις παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αυτός, που στον ημιτελικό σημείωσε το δεύτερο τέρμα και «έγραψε» το 2-0 επί του Άρεως Θεσσαλονίκης, με το οποίο η ομάδα του Πειραιώς προκρίθηκε στον τελικό, ενώ ευστόχησε και στο ένα από τα πέντε πέναλτυ, στην διαδικασία των οποίων ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου Αθηνών με 5-4 (κανονική διάρκεια 0-0) και κατέκτησε τον τίτλο.

Στην περίπτωση του Κώστα Μαυρόπουλου βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του η ρήση «Το μήλο κάτω από την μηλιά», ενώ το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, από το οποίο αυτός ξεκίνησε, ελπίζει να καμαρώσει στο μέλλον γιά άλλη μία επίλεκτη μονάδα του, από εκείνες με σημαντική παρουσία στο ελληνικό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]