Πολιτική

Κ.Κιλτίδης: «Επιτέλους η δικαιοσύνη απέδωσε το αυτονόητο δίκαιο των εργαζομένων»

Ζούμε επί χρόνια το κλείσιμο της «Καπνικής Μιχαηλίδη» με αναιτιολόγητες και καταχρηστικές ενέργειες στην περιοχή μας.

Είναι πρωτοφανές επί έτη να μη διαπιστώνεται διαφυγή εμπορευμάτων και να διασύρεται ανήθικα εταιρεία που σηματοδότησε την καπνοβιομηχανία στην Ελλάδα.

Με ευθύ και έντιμο τρόπο η εταιρεία, παρά την αήθη επίθεση εγκαθέτων, δέσμευσε ποσότητες καπνού για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων της.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με αγώνες και κινδύνους έδειχναν το αυτονόητο δίκαιο, που επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη στις 4 Ιουνίου απέδωσε.

Δυστυχώς συμπεραίνεται, ότι η κοινωνία και οι εργαζόμενοι χρειάζεται να σπάσουν τα δεσμά από τους τραπεζίτες, αν θέλουμε να λέμε ότι βρίσκουμε την κανονικότητα.

Συγχαίρω την εταιρεία για την έντιμη στάση της, τους εργαζομένους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Ιωαννίδη για την απαράμιλλη αγωνιστικότητας τους και την δικαιοσύνη που άνοιξε δρόμους νέων δίκαιων αγώνων.

Αναμένουν την δικαίωσή τους και οι παραγωγοί καπνού, που μένουν απλήρωτοι, αν και είναι δεσμευμένα τα χρήματα που τους αναλογούν.

Στάθηκα κοντά τους και θα συνεχίσω τον αγώνα του δικαίου. Οι νεοαποικιοκρατικές ληστρικές τραπεζικές νοοτροπίες δεν χωρούν.

Υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, που προσμένουν την νέα ελληνική ευνομούμενη πολιτεία.

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα