Πολιτική

Στον συνδυασμό «Συμμετέχω» …συμμετέχει ο Κώστας Γεωργιάδης

Υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου Κιλκίς με τον συνδυσμό «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Αγαθόπουπλου θέτει ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής:

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Γεωργιάδης και η καταγωγή των γονέων μου είναι από το χωριό Μελισσουργιό της δημοτικής ενότητας Κρουσσίων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη Nybro (Νύμπρο) της Σουηδίας. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κατά καιρούς δραστηριοποιήθηκα σε διάφορους αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς του τόπου μας.

Το ενδιαφέρον μου για ότι συμβαίνει στην δημόσια ζωή του δήμου μας με οδηγεί στο να συμμετάσχω και εγώ, με τις όποιες δυνάμεις έχω στην μάχη των εκλογών για την διεκδίκηση του δήμου Κιλκίς. Επιλέγω τον συνδυασμό “Συμμετέχω- Ο δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη” με επικεφαλής τον Αγαθόπουλο Δημήτρη.

Πιστεύω ότι είναι αυτός που κάνει την διαφορά με ότι έχει ασχοληθεί στην δημόσια ζωή του τόπου μας μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή μου σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο είναι η ελάχιστη προσφορά μου κοντά σε ένα άνθρωπο έντιμο, σοβαρό και καλό επαγγελματία.

Πιστεύω ότι οι προσπάθειές του για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που θα μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων, είναι και ο στρατηγικός στόχος στην πορεία προς τις εκλογές. Καλώ και άλλους συμπολίτες μας να συνταχθούν στο πλευρό μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]