Κοινωνία

Η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου «Άξιον Εστί»

Ο μουσικός πολιτιστικός σύλλογος Αξιούπολης «Άξιον Εστί» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του την Κυριακή 18.1.15 στην πιτσαρία «Σπιτικό» της Αξιούπολης.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας πατήρ Ιγνάτιος, παρουσία των μελών της διοίκησης του συλλόγου, καθώς και πλήθος κόσμου, που τίμησε τον σύλλογο με την παρουσία του.
Μεταξύ των προσελθόντων ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κώστας Ζηλελίδης διοικητικά στελέχη του συλλόγου Ποντίων Γουμένισσας «Διογένης ο Σινωπεύς».
Το «φλουρί» «έπεσε» στον σύλλογο.
Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική με τον Αλέκο στο αρμόνιο και τον Ανδρέα στο κλαρίνο και την λύρα. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Καπνόπουλος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]