Κοινωνία

Η κοπή βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας “Οι Παίονες”

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας “Οι Παίονες” έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του σε γνωστό καφέ της πόλης μας.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Κωνσταντίνος Τσιαρόγας ο οποίος καλωσόρισε και στην συνέχεια ευχήθηκε του παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Καραφύλτση όπου και αυτή με την σειρά της ευχαρίστησε και ευχήθηκε τους παρευρισκόμενους.

Τέλος η αντιπρόεδρος του συλλόγου Δροσιά Γαλούπη έκανε αναδρομή στο 2022 και ανέφερε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος Σταυρόπουλος. Τυχερή για το νέο έτος ήταν η Τασούλα Περπερίδου η οποία έτυχε το φλουρί και παρέλαβε ένα κόσμημα “Κωνσταντινάτο” από το σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Τζούρτος, η αντιδήμαρχος Μαρία Παλάνη,ο αντιπρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Παιονίας Γεώργιος Βασιλειάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Καπετάνης, ο τοπικός σύμβουλος Αναστάσιος Περπερίδης ως εκπρόσωπος της κοινότητας Γουμένισσας, η πρόεδρος της Καστανερής Αλεξάνδρα Πάντη, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γκουντενούδης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Αλίρης καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον αντιδήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Τζούρτζο για την προσφορά της Βασιλόπιτας καθώς και για όλα τα βασιλοπιτάκια που προσφέρθηκαν στο κοινό και όλα τα καταστήματα της Γουμένισσας για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο αγορά, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Περισσότερα

Δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος, το «διαμάντι» της επιστημονικής έρευνας στον «πόλεμο» εναντίον του καρκίνου

Της Βασιλικής Μιχοπούλου* Ο δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος έχει λάβει έξι φορές υψηλού κύρους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σχεδόν […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]