Κοινωνία

Η καθιερωμένη γιορτή λήξης της κυνηγετικής περιόδου (Βίντεο)

Παρουσία διακοσίων και πλέον κυνηγών, ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του και πραγματοποίησε το καθιερωμένο γλέντι λήξης της κυνηγετικής περιόδου, την Κυριακή 23.2.20, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο αναψυχής του συλλόγου (πυρήνας – εκτροφείο λαγών), πίσω από τα σφαγεία Κιλκίς.

Άφθονη φασολάδα, κρασί, τσίπουρο και πλούσια εδέσματα προσφέρθηκαν απλόχερα σε όλους τους παρευρεθέντες κυνηγούς και φίλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο πρόεδρος και ο ταμίας της κυνηγετικής ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης, ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Λατσιών Κύπρου, εκπρόσωπος του δασαρχείου Κιλκίς πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πολιτιστικών συλλόγων πολλοί θηροφύλακες και πλήθος κόσμου.

«Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καραΐτης και το διοικητίκο συμβούλιο εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα