Γενικά

Η κατασκευή σκοπευτηρίου ευχάριστη νότα στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Κυνηγετικου Συλλόγου Κιλκίς

Το θέμα της κατασκευής σκοπευτικών εγκαταστάσεων στο Κιλκίς απετέλεσε την ευχάριστη “νότα” της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19.2.23, στον υπέροχο χώρο αναψυχής του, έξω από το Κιλκίς ( (πυρήνας – εκτροφείο λαγών, πίσω από τα σφαγεία Κιλκίς).

 

Στην εκδήλωση παρέστη ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος και αναφέρθηκε στην ενεργοποίηση των διαδικασιών γιά την εκτέλεση του έργου, ενώ εξήρε την συμβολή του συλλόγου στην προώθησή του, ευχαριστώντας τον πρόεδρο Μπάμπη Βασιλειάδη γιά την στενή συνεργασία γι’ αυτόν τον σκοπό.

 

Με την σειρά του ο κ. Βασιλειάδης υπογράμμισε τον καθοριστικό ρόλο του κ. Γεωργαντά στην εξασφάλιση χρηματοδότησης του έργου, ενώ τον ευχαρίστησε και γιά την δέσμευσή του γιά την προώθηση και του θέματος της τοποθέτησης θηροφύλακα γιά κάλυψη του σημερινού υφισταμένου κενού.

Τον πλακούντα της βασιλόπιτας ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, που απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης Θεόφιλος Μυλόπουλος.

 

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο συμπολίτης Χρήστος Μεζάρης, στον οποίο ο δήμαρχος Κιλκις Δημήτρης Κυριακἰδης απένειμε τιμητικό έπαθλο γιά την χρονολογουμένη από την δεκαετία του ’70 αδιάλειπη όσο και ουσιαστική προσφορά του στον σύλλογο.

Παρέστησαν, ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο δασάρχης Κιλκίς Γιώργος Βούρτσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα