Αθλητισμός

Με επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ. Αλέξανδρου Αξιούπολης

Με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2.2.20 η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Α.Σ.Αξιούπολης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πάτερ Ιγνάτιος, ο πρόεδρος νομικού προσώπου δήμου Παιονίας Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, ο αντιπρόεδρος κοινοφελους επιχείρησης δήμου Παιονίας Γιώργος Βασιλειάδης, η δημοτική σύμβουλος Έλενα Λιακοπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος διαιτητών καλαθοσφαιρισης νομού Κιλκίς Πλούταρχος Ελευθεριάδης, γονείς αθλητών αλλά κι απλός κόσμος που είναι κοντά στον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και πρόεδρος της κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης αφού καλοσώρισε όλο τον κόσμο ανέλυσε την αγωνιστική πορεία των τμημάτων μας και την γενική λειτουργία του συλλόγου κάνοντας γνωστά μάλιστα κι ορισμένα αιτήματα που θα πρέπει να δρομολογηθουν το επόμενο διάστημα από τους αρμόδιους.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πάτερ Ιγνάτιος αναλύοντας το πόσο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας είναι ο Α.Σ.Αλέξανδρος Αξιούπολης φέρνοντας κοντά στον αθλητισμό όλα τα παιδιά της περιοχής.

Τέλος μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς που έτυχαν τα φλουριά καθώς και χυμοί σε όλους τους μικρούς αθλητές μας.

Ευχάριστη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η έκπληξη που οργάνωσαν οι παίδες της χειροσφαιρικής ομάδας μαζί με την διοίκηση, στον προπονητή τους Ρήγα Παπαρηγα για τα γενέθλιά του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα