Κοινωνία

Η αγορά του Κιλκίς στηρίζει δράσεις του 1ου συστήματος προσκόπων

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22.1.23 η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στο 1ο σύστημα προσκόπων Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

Η αρχηγός του συστήματος Ιωάννα Κοζανίδου χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα Προσκόπων του συστήματος και στους αρχηγούς του, καλή και δημιουργική προσκοπική χρονιά με υγεία και αισιοδοξία.

Ακολούθησε παρουσίαση βίντεο με τις έως τώρα δράσεις των τμημάτων, και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας .

Οι τυχεροί της βασιλόπιτας, ένας από κάθε τμήμα παρέλαβαν τα δώρα τους, προσφορά   των καταστημάτων «Παιχνιδια Ανανιάδης», «Ηλεκτραγορά Καρέλης», βιβλιοπωλείο Χρήστου Ηλιάδη και «evexia masaz-spa-leizer-nails-Παναγιώτη Μωυσίδη” καθώς και την απαλλαγή από τα έξοδα συμμετοχής στην επόμενη δράση του τμήματος τους .

Ο περιφερειακός έφορος προσκόπων Κ. Μακεδονίας Χρήστος Καναρόπουλος με τον έφορο οικονομικών Χρήστο Τομπουλίδη πρόσφεραν ως δώρο στον τυχερό βαθμοφόρο,την απαλλαγή από την οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση στην επόμενη εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των οδοιπορικών του.

Ευχαριστήριο

Η αρχηγός του 1ου συστήματος προσκόπων Κιλκίς Ιωάννα Κοζανίδου   και οι βαθμοφόροι του εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τα καταστήματα, που στήριξαν την εκδήλωσή- κοπή βασιλόπιτας, προσφέροντας τα δώρα για τους τυχερούς των φλουριών, την ΕΚΣ (επιτροπή κοινωνικής συμπαράστασης ) του 1ου συστήματος για την παρουσία τους και τον εξαιρετικό μπούφε που ετοίμασαν, καθώς και τους γονείς των προσκόπων όλων των τμημάτων, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την απρόσκοπτη προσφορά των γευστικών τους δημιουργιών»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα