Αθλητισμός

Πιό κοντά στις μεγάλες επιδόσεις η Κ.Κούρλη

Πιό κοντά στις μεγάλες επιδόσεις, τουλάχιστον της κατηγορίας κορασίδων (Κ18) στην οποία ανήκει για τελευταία χρονιά, βρίσκεται από το Σάββατο 18.2.23 η Κωνσταντίνα Κούρλη.

Η 17χρονη Κιλκισιώτισσα δρομέας ταχυτήτων, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έλαβε μέρος στον δρόμο 60 μέτρων του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου γυναικών και πέτυχε στην σειρά της να βελτιώσει εντυπωσιακώς την ατομική επίδοσή της με 8.16 έναντι 8.25 της προηγομένης!

Μία επίδοση, που πιθανόν να «κατέβαινε» κατά τι και από τα οκτώ δευτερόλεπτα αν έλειπε ένα μικρό λάθος τεχνικής στην εκκίνηση, αλλά και που, έστω και έτσι, κατατάσσει την Κιλκισιώτισσα αθλήτρια στις περίοπτες θέσεις της κατηγορίας της, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε δρόμο εξέλιξης και προόδου.

Στις αμέσως προσεχείς διοργανώσεις η Κούρλη θα επιδιώξει περαιτέρω βελτίωση της επίδοσής της, πριν ρίξει το βάρος της προσπάθειάς της στην προετοιμασία γιά την αγωνιστική περίοδο στον «ανοικτό» στίβο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]