Αθλητισμός

Κοντά στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας ο ΓΑΣΚ στον φιλικό αγώνα με την «Δράμα ‘86»

ΓΑΣΚ-ΔΡΑΜΑ
Χρειάζεται κάποια δουλειά ακόμη, αλλά σε γενικές γραμμές η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς βρίσκεται πολύ κοντά στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας εν όψει της ενάρξεως του πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας της νέας περιόδου.
Αυτό κατέδειξε με την ικανοποιητική απόδοση και ελπιδοφόρα εμφάνισή του στον εντός έδρας φιλικό αγώνα κοινής προπόνησης με τον «νεοφώτιστη» στην ανώτερη κατηγορία «Δράμα ‘86», στο πλαίσιο των στενών δεσμών που υφίστανται μεταξύ των παραγόντων και των τεχνικών επιτελείων των δύο συλλόγων.
Ο αγώνας, που διεξήχθη την Τετάρτη 17.9.14, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, ήταν διάρκειας ογδόντα λεπτών. Στην κανονική του (δύο ημιχρόνια των 30’) ο ΓΑΣΚ ανεδείχθη νικητής με 25-19, έχοντας περισσότερα διαστήματα καλής απόδοσης, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, από την «Δράμα ‘86», με τους παίκτες του αρκετά ευδιάθετους παρά την έως τώρα επίπονη προετοιμασία. Στο επί πλέον εικοσαλεπτο οι προπονητές έδωσαν έμφαση σε θέματα τακτικής, με συνεχείς αλλαγές παικτών και τρόπων ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ δεν κρατήθηκε αποτέλεσμα.
ΓΑΣΚ-ΔΡΑΜΑ 1
Και στις δύο ομάδες ήταν εμφανής ο συνδυασμός της ικανοποίησης γιά το αγωνιστικό φρόνημα των παικτών με τον προβληματισμό γιά την ανάγκη βελτίωσης σε κάποια τεχνικά θέματα αλλά και θέματα τακτικής.
Ο ΓΑΣΚ ξεκίνησε με τους Κοτανίδη, Τάτση, Γρηγοριάδη, Δημάκη, Δεληγιάννη, Μιλόσεβιτς και Δούγια ενώ στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν και οι Κοβλακάς, Α.Παπαδόπουλος, Σαλαβασίδης, Φωτιάδης, Λασκάκης, Μαυρόπουλος και Σ.Χαλκίδης.
Απουσίασαν δικαιολογημένα γιά διαφόρους λόγους οι Σισμανίδης, Γιαβασίδης, Μέγκας, Τριανταφύλλου και Χοτζούδης.
Αύριο ο ΓΑΣΚ θα δώσει νέο φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο (6μμ), με αντίπαλο τον Δία Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα