Προτάσεις

Κομμωτήριο MAX: 30 χρόνια λειτουργίας και δημιουργίας

30 χρόνια διαδρομής στην κομμωτική γιόρτασαν οι αγαπημένες και αναμφίβολα χαρισματικές hair experts του Κιλκίς, μαμά και κόρη, τίμησαν την επέτειο με τα πιο λαμπερά χαμόγελα, πλαισιωμένες από τις συνεργάτιδές τους

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η νεαρή τότε Έφη Νικολάου άφησε την μακρινή Σουηδία και άνοιξε τις πόρτες του κομμωτηρίου της στην αρχή της 21ης Ιουνίου απέναντι από το νοσοκομείο.  Μια επιχείρηση που εξελίχθηκε σε οικογενειακή υπόθεση και ένα όνομα που συνδέθηκε άρρηκτα με την ομορφιά.

Το κομμωτήριο  MAX με μια επιτυχημένη πορεία 30 χρόνων στον χώρο της ομορφιάς, αποτελεί από το 1994 το νούμερο 1 προορισμό των γυναικών που φροντίζουν και αγαπούν την εμφάνισή τους στο Κιλκίς.

Tίποτα δεν είναι τυχαίο η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου MAX, Έφη Νικολάου μαζί με την κόρη της Νικολέτα Σιδηροπούλου, προσφέρουν σε κάθε πελάτισσα μια ολιστική εμπειρία ανανέωσης και ομορφιάς με προσωποποιημένες στυλιστικές προτάσεις, σε ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Η ομάδα κομμωτριών του MAX έχει στο δυναμικό της εξαιρετικούς colorists με εξειδικευμένες γνώσεις και η επιτυχία αναγνώριση του πηγάζει και από την συχνή αναζήτηση νέων τεχνικών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα