Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Από τον συνδυασμό

Ως γνωστόν, η μοίρα «παίζει» πολλές φορές περίεργα «παιχνίδια».

Ο Κολότσιος είχε αναπληρώσει στην θέση του δημάρχου Κιλκίς τον Μπαλάσκα, λόγω της αργίας που του είχε επιβληθεί.

Και τούτο, διότι ήταν ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του στον δήμο Κιλκίς.

Κάτι το οποίο, όμως, δεν θα ισχύσει στην αντικατάσταση του ιδίου του Περικλή Κολότσιου στην περιφερειακή ενότητα, καθώς ο νόμος του «Καλλικράτη» προβλέπει εκλογή από τον συνδυασμό του εκλιπόντος, την «Αλληλεγγύη».

Για την ιστορία, πάντως, αναφέρεται ότι εάν ίσχυε η πρωτιά σε σταυρούς, την θέση του αντιπεριφερειάρχη θα καταλάμβανε ο Βεργίδης, που είχε λάβει στις εκλογές του Μαΐου του 2014 3.791 σταυρούς προτίμησης έναντι 3.286 που έλαβε ο Θωμαΐδης.

Στην εκλογή της προσεχούς Πέμπτης και 26 σταυροί προτίμησης θα είναι αρκετοί γιά τον νικητή στο ενδεχόμενο των δύο υποψηφιοτήτων.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]