Αθλητισμός

Η Κοκκινάκη πρώτευσε στο διεθνές τουρνουά Κιλκίς

Η Ευγενία Κοκκινάκη θριάμβευσε στο διεθνές τουρνουά κάτω των 16 ετών Kilkis Cup που ολοκληρώθηκε στο Κιλκίς. Η ελληνίδα τενίστρια νίκησε στον τελικό την Βασιλική Σταματογιαννοπούλου με 7-5, 6-2.

Την καλύτερη εμφάνιση στην κατηγορία των Αγοριών πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Παπαϊωάννου ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Rares Mandu με 6-3, 6-0.

Η Ελευθερία Γκόγκου και η Εμμανουέλα Αντωνάκη πήραν τον τίτλο στο Διπλό μετά από τη νίκη τους με 6-1, 3-6, 10-3 επί των Ευαγγελία Ζαχαρούλα και Selena Janucuevic (Γαλλία).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]