Γενικά

Επιτυχής η ημερίδα γιά την κοινωνική οικονομία από την αναπτυξιακή ΤΟΠΕΚΟ Κιλκίς

Ημερίδα με τίτλο «Κοινωνική Οικονομία» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4.3.14 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου Κιλκίς.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η αναπτυξιακή σύμπραξη ΤΟΠΕΚΟ Κιλκίς στο πλαίσιο του έργου «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης γιά ευάλωτες ομάδες στην περιοφέρεια Κιλκίς».
Ο γεωπόνος Αντώνιος Κομπατσιάρης ανέπτυξε το θέμα «Ευκαιρίες για «πράσινη απασχόληση» στον αγροτικό τομέα και την παραγωγή τροφίμων». Κατόπιν ο κύριος Παντελής Σωτηριάδης, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία Κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων ανέπτυξε το θέμα «Κοινωνική οικονομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα». Η ημερίδα έκλεισε με την εισήγηση του γεωπόνου Αθανάσιου Γκαρσέν ο οποίος με χαρακτηριστικά παραδείγματα ανέπτυξε το θέμα «Η αναγκαιότητα της συνεχιζόμενης κατάρτισης στην αύξηση της απασχόλησης στον πρωτογενή αγροτικό τομέα καθώς και σε αυτόν της μεταποίησης».
Οι κυρίως νεαρής ηλικίας ακροατές, που παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την ημερίδα είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα προς τους ομιλητές οι οποίοι έδιναν απαντήσεις και διευκρινήσεις ενώ παρείχαν και συμβουλές αναλόγως προς το περιεχόμενο των ερωτήσεων.
Την συζήτηση συντόνισε η Χρυσούλα Ευσταθιάδου.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων