Κοινωνία

Κοινωνική δράση της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς ΝΔ στο νοσοκομείο

Προστατευτικές στολές και μάσκες για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς παρέδωσε στον διοικητή του ιδρύματος Ιωάννη Ανδριτσο κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Κιλκίς το πρωί της Δευτέρας 23.11.20.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Μηνα Παπαδόπουλο, τον γραμματέα Νικόλαο Τοπαλίδη την υπεύθυνη γυναικών Σοφία Καπαλτσιδου, την υπεύθυνη υγείας Ελευθερία Πανοδήμου και τον υπεύθυνο παιδείας Ιωάννη Φωτακέλη, επισκέφθηκε το νοσοκομείο και συνάντησαν, στο γραφείο του, τον κ.Ανδρίτσο παραδίδοντας του τις στολές προστασίας και μάσκες προσωπου.

Ο διοικητής του ιδρύματος, ευχαρίστησε την κομματική οργάνωση της ΝΔ για την προσφορά της, μέσα στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας και ο νομος μας, από την φονική πανδημία, προσφέροντας μια τόσο σημαντική και ουσιαστική βοήθεια για το νοσηλευτικό ίδρυμα του τόπου μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου της ΔΕΕΠ, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του διοικητή, όλες και όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στη δύναμη του νοσοκομείου – ιατρούς και νοσηλευτές – οι οποίοι δίνουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα, προσφέροντας και τον ίδιο τον εαυτό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πιο σημαντικό αγαθό για τον ανθρωπο, την υγεία, για κάθε ασθενή που περνά την πύλη του νοσοκομείου. Πολύ περισσότερο σήμερα, με την έκρηξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Ευχόμενοι παράλληλα ότι γρήγορα -και τηρώντας έως τότε απαρέγκλιτα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ειδικών – θα έχουμε στη διάθεσή μας τα εμβόλια, που θα φέρουν πιο κοντά την επίλυση στο ζήτημα της πανδημίας, που πλήττει με σφοδρότητα και βαρύ φόρο ανθρωπίνων ζωών, τον πλανήτη, από τον περασμένο χειμωνα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα