Αθλητισμός

Κοινή ομάδα τζούντο συγκροτούν Αίας Κιλκίς-Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους έκοψαν την Κυριακή 24.1.16 οι «ακαδημίες» τζούντο του Αίαντος Κιλκίς και το τμήμα τζούντο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην αίθουσα προπονήσεων τζούντο των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Ατέρμονος» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Παρουσία περίπου ογδόντα αθλητών και αθλητριων και των γονέων τους πραγματοποιήθηκε η πρώτη φιλική συνάντηση «ραντόρι» για το έτος 2016 για τους δυο συλλόγους.

Μετά το πέρας του «ραντόρι» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας όπου τυχεροί αναδείχθηκαν στην πίτα των αθλητών η 8χρονη αθλήτρια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Μυρτώ Μαϊστρέλλη ενώ στην πίτα των γονέων ο Νικόλαος Δημάκης που κέρδισαν από ένα αναμνηστικό δώρο από το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη.

Στην συνέχεια ακολούθησε η ανασκόπηση της χρονιάς απο τον προπονητή τζούντο Αθανάσιο Καρύτσα και καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Αίαντος Χαράλαμπο Αμοιρίδη αντιπρόεδρο του συλλόγου και τον Αλέξανδρο Παυλίδη γενικό όλων των τμημάτων του Αίαντος. Ακολούθησε ομιλία από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Αθανάσιο Καρύτσα για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Καρύτσας υποσχέθηκε την ένταξη του τμήματος στην ομοσπονδία τζούντο.

Παράλληλα έγιναν και οι απονομές των διπλωμάτων στους επιτυχόντες στον βαθμό της μαύρης ζώνης 1ου νταν από τον καθηγητή φυσικής αγωγής του ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης τεχνικού συμβούλου τζούντο του Ηρακλή Αυγερινό Μαΐστρέλλη (τέσσερα νταν).

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αγώνες αδερφοποίησης μεταξύ των δυο συλλόγων.
Στο τέλος σχηματίστηκε η ομάδα που θα συμμετάσχει στο τρίτο πανευρωπαικό πρωτάθλημα παραδοσιακού τζούντο στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στο οποίο θα εκπροσωπηθεί από το κλιμάκιο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα