Αθλητισμός

Κοινή αγωνιστική προετοιμασία κορασίδων Άτλαντος Κιλκίς – Αλεξάνδρου Αξιουπόλεως

Ένας φιλικός αγώνας πετοσφαίρου προπονητικού χαρακτήρα και με ξεχωριστό «χρώμα» διεξήχθη το Σάββατο 25.9.21 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, μεταξύ των ομάδων κορασίδων του Άτλαντος Κιλκίς και του Αλέξανδρου Αξιούπολης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Η ομάδα του Άτλαντος έδειξε να βρίσκεται σε καλή μέρα, κερδίζοντας και τα τέσσερα σετ του αγώνα (25-8, 25-21, 25-24, 25-12) με τις «νεοφώτιστες» Ηλιάννα Κιλτίδου και Ναταλία Μπακύρτση  να ξαφνιάζουν ευχάριστα με τν απόδοσή τους, παραπέμποντας σε ένα ευοίωνο για τον Άτλαντα μέλλον.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, οι προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία στα κορίτσια να «ξεδιπλώσουν» τις ικανότητές τους, με εμφανή την διάθεση να αποδείξουν, ότι αξίζουν θέσης στις ομάδες τους, ενώ ο Άτλας  «έπιασε» μιάν αρκετά καλή συνολική απόδοση, κάτι  που «αποτυπώθηκε» και στα σετ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η προσπάθεια «σταματά» εδώ. Άλλωστε η προετοιμασία συνεχίζεται.

Τόσο η ομάδα του Άτλαντος όσο και του Αλεξάνδρου, στον  πάγκο της οποίας κάθεται ο …«κοινός παρονομαστής» και «συνδετικός κρίκος» των δύο συλλόγων Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, σαφώς και χρειάζονται περισσότερη δουλειά, μιάς και φάνηκε η απειρία των κοριτσιών σε συνθήκες αγώνα.

Ο Άτλας αγωνίσθηκε με καθοδήγηση του Χρήστου Μπακύρτση, ο οποίος γιά μιάν ακόμη χρονιά είναι ο τεχνικός ηγέτης των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, ενώ ο  Γιώργος Χειρούλης ανέλαβε τις “ακαδημίες”».-

Εξ άλλου, από τον σύλλογο του Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι οι εγγραφές στα τμήματά του συνεχίζονται, και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6937156278 και 6970667178.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]