Κοινές δραστηριότητες ανέπτυξαν ΕΕΕΕΚ Κιλκίς και γυμνάσιο Βαπτιστή

Κοινωνία /

Tην Πέμπτη 3.12.15, μετά από πρόσκληση του γυμνασίου Βαπτιστή, με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας των ατόμων με αναπηρία, οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) επισκέφτηκαν το γυμνάσιο Βαπτιστή του νομού Κιλκίς.

Η έναρξη του εορτασμού της ημέρας αυτής πραγματοποιήθηκε με την εκφώνηση λόγου εις μνήμην της εκπαιδευτικού Ρόζας Ιμβριώτη, η οποία είχε υπηρετήσει στο Κιλκίς και ήταν αυτή που ίδρυσε το πρώτο ειδικό σχολείο στο νομό Αττικής το 1937.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. παρουσίασαν ένα θεατρικό και χορευτικό δρώμενο, στο οποίο συμμετείχαν και οι μαθητές του γυμνασίου Βαπτιστή. Ακολούθησαν κοινές δράσεις οι οποίες περιελάμβαναν θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, δρώμενα, χορό, στις οποίες εμψυχωτές ήταν οι καθηγητές των δύο σχολείων, οι οποίοι προήγαγαν την αλληλεπίδραση των μαθητών.

Περισσότερα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα