Αθλητισμός

Κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα ανδρών του Αλέξανδρου Κιλκίς γιά άνοδο στην α1 κατηγορία

Σε οικογενειακή ταβέρνα της Ευκαρπίας η ανδρική ομάδα της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου Κιλκίς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της. Οι παράγοντες, προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας εκμεταλλευόμενοι και την αγωνιστική «απουσία» της ομάδος από το πρόγραμμα της περασμένης Κυριακής λόγω αναβολής του αγώνα με την Δόξα Καμπάνη, ευχήθηκαν σε όλους τους παίκτες που παρευρέθησαν, μία επιτυχή αγωνιστική ρονιά και καλή πρόοδο στις μαθητικές υποχρεώσεις τους, μιας και οι περισσότεροι είναι μαθητές λυκείου. Όλοι δε διαβεβαίωσαν την διοίκηση και τον προπονητή τους ότι θα «τα δώσουν όλα» έως το τέλος της περιόδου για να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος της ομάδος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην α1 κατηγορία ΕΠΣΚιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]