Γενικά

Κλειστά τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού η 21ης Ιουνίου και ο πεζόδρομος της 25ης Μαρτίου του Κιλκίς

Τα απογευματινά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού οι πολίτες του Κιλκίς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια χαλαρή βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, με την ασφάλεια και την ησυχία που προσφέρει η έλλειψη κυκλοφοριακής κίνησης στους δρόμους.

Ο δήμος Κιλκίς επαναφέρει για τη θερινή περίοδο ήπιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, οι οποίες, έχοντας δοκιμαστεί με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην αύξηση της επισκεψιμότητας στις περιοχές εφαρμογής και στην ασφαλή μετακίνηση και προσβασιμότητα των ΑμεΑ.

Ως εκ τούτου από το Σάββατο 1η Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων και η στάση και στάθμευσή τους

– στην 21ης Ιουνίου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Καλούδη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Σόλωνος) το Σάββατο και την Κυριακή από τις 7 το απόγευμα έως τη 1 τα μεσάνυχτα.

– στην 25ης Μαρτίου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωσή της με την οδό Τσιρογιάννη) την Παρασκευή από τις 9 το βράδυ έως τις 1 τα μεσάνυχτα, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 7 το απόγευμα έως τη 1 τα μεσάνυχτα.

Η πεζοδρομημένη οδός 25ης Μαρτίου

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν υπό την αίρεση της ακώλυτης διέλευσης των οχημάτων άμεσης ανάγκης και της διέλευσης, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων που διαμένουν στις ως άνω περιοχές και των ΑμεΑ.

Κατά την περίοδο εφαρμογής των κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων επί της 21ης Ιουνίου και επί του πεζοδρόμου της 25ης Μαρτίου, δεν είναι δυνατή η αύξηση του χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται εντός των συγκεκριμένων οδών.

Περισσότερα

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]