Οικονομία

KLEEMANN: «Συνδυασμός ντιζάιν και τεχνολογίας στη Λεμεσό»

Η Kleemann, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων της παγκόσμιας αγοράς, με την καλύτερη γκάμα προϊόντων, διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο “Bridging Design with Technology”, στο Carob Mill στη Λεμεσό. Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν αρχιτέκτονες, consultants, developers και στελέχη κατασκευαστικών εταιριών από όλη την Κύπρο.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία με παγκοσμίου κύρους Design. Ο κ. Γιάννης Σανιδιώτης, Group General Manager of Kleemann, στην ομιλία του επαναπροσδιόρισε το πλαίσιο της παρουσίας της Kleemann στην αγορά της Κύπρου και ανακοίνωσε τη λειτουργία γραφείου στη Λευκωσία.

Θέματα όπως, η εξειδίκευση της Kleemann σε ειδικά έργα, το παγκοσμίου κύρους design αλλά και οι ανταγωνιστικοί χρόνοι παράδοσης – 4 εβδομάδες για στάνταρ προϊόντα, παρουσιάστηκαν από τους κ.κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, Group Commercial Director και Κώστα Παπαδόπουλο, Commercial Manager Greece & Cyprus. Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με την κα Αθηνά Φράγκου, Sales Consultant της Kleemann στην Κύπρο, που παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η Kleemann συνδυάζει την τεχνολογία με το Design.

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η Kleemann παρουσίασε την εφαρμογή Kleemann Virtual Reality Experience, με την οποία, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να μεταφερθούν ψηφιακά σε 4 σημαντικά έργα της Kleemann και να νιώσουν την εμπειρία μετακίνησης σε αυτούς τους ανελκυστήρες και συγκεκριμένα τον ειδικό 17tn θάλαμο στο Κρεμλίνο της Μόσχας, στη Ρωσία, τον ειδικό πανοραμικό θάλαμο του μουσείου Mary Rose στο Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ειδικό θάλαμο στην πλατφόρμα Oil Rig στη Νορβηγία και το θάλαμο design by Αndreas Zapatinas που βρίσκεται στον Πύργο της Kleemann.

Στο κοκτέιλ πάρτι που ακολούθησε οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην KLEEMANN GALLERY, να δουν φωτογραφίες από σημαντικά έργα της εταιρείας σε όλο τον κόσμο και να συζητήσουν με τα στελέχη της Kleemann για τα προϊόντα της εταιρείας και πως αυτά μπορούν να εξυπηρετήσουν τις δικές τους κατασκευαστικές ανάγκες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]