Οικονομία

Η «Κλέεμαν» χορηγός εκστρατείας προβολής της Θεσσαλονίκης

Η «Κλέεμαν» ήταν χορηγός σε πρόσφατη επίσκεψη εργασίας στην Κωνσταντινούπολη για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στην Τουρκία, η οποία διοργανώθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κλάδου συμμετέσχαν στην προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, εμπορικού, επιχειρηματικού, συνεδριακού, γαστρονομικού, εκπαιδευτικού, αλλά και ιατρικού προορισμού στην Τουρκία. Στην επίσκεψη παρέστησαν ο δήμαρχος και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κωνσταντινούπολης, καθώς και εκπρόσωποι του τουρκικού επιχειρηματικού κλάδου.
ΚΛΕΕΜΑΝ

Στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε, ο εμπορικός διευθυντής της «Κλέεμαν» Λάζαρος Ασβεστόπουλος παρουσίασε την εταιρία, εστίασε στη λειτουργία της «Κλέεμαν Asansor», θυγατρικής της «Κλέεμαν» στην Κωνσταντινούπολη, και αναφέρθηκε στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, τόσο ο ίδιος, όσο και στελέχη της KLEEMANN Asansor, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους του τουρκικού επιχειρηματικού κλάδου, στις οποίες συζητήθηκαν προοπτικές συνεργασίας.

«Η παρουσία της «Κλέεμαν Asansor» στην αγορά της Τουρκίας αποτελεί στρατηγική επιλογή μας και σήμερα, σχεδόν 15 χρόνια μετά την ίδρυση της θυγατρικής, η αγορά της Τουρκίας εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αναπτυσσόμενη και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του ομίλου», δήλωσε σχετικώς ο κ. Ασβεστόπουλος.
Η «Κλέεμαν» Asansor δραστηριοποιείται στο εμπόριο ανελκυστήρων στην Τουρκία. Προσφάτως προχώρησε στην δημιουργία «logistics center» σε χώρους 7.000 τ.μ., στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης, για να ενισχύσει την επέκταση της στην Τουρκία, αλλά και στις χώρες γύρω από αυτήν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα