Πολιτική

«Κύριοι βουλευτές, αρνηθείτε την εξόντωση των εμπόρων»

Έκκληση προς τους βουλευτές του νομού να μην υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο γιά το ασφαλιστικό, όποτε αυτό κατατεθεί στην Βουλή, απευθύνει ο εμπορικός σύλλογος Κιλκίς.
Στην σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Γιαβασίδης, αναφέρονται τα εξής:

«Ο εμπορικός σύλλογος Κιλκίς σε σύμπνοια απόψεων με τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του νομού βρίσκεται σήμερα εδώ, γιά να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά και στους δανειστές που πρέπει να αντιληφθούν, ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία».

Με έναν εμπορικό κόσμο αγανακτισμένο χωρίς αποθέματα κουράγιου και υπομονής πιά, ο οποίος, κάθε φορά που λέει «δόξα τω Θεώ, επιβίωσα και πάλι» στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέες δυσάρεστες εκπλήξεις και προβλήματα τύπου «Λερναίας Ύδρας», που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του ανοικτό.

Απευθύνουμε έκκληση προς τους συναδέλφους εμπόρους ελεύθερους επαγγελματίες να αντιληφτούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση απεργία της 4ης Φεβρουαρίου για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους ιθύνοντες ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Απευθύνουμε έκκληση προς τους βουλευτές του νομού Κιλκίς να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να πράξουν με γνώμονα το δίκαιο και το συμφέρων του τόπου, που δεν μπορεί να είναι η κατακρεούργηση του εμπόρου μέσα από ένα άδικο και δυσβάστακτο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.

Ζητούμε να τοποθετηθούν δημοσίως επί των διατάξεων του σχεδίου νόμου που αφορούν τους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες και, τελικώς να αρνηθούν να συντελέσουν με την ψήφο τους στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωσή τους».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]