Την Κυριακή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στο Κιλκίς

Γενικά /

Πραγματοποιούνται την προσεχή Κυριακή 11.5.14 στο Σκρα οι εκδηλώσεις τιμής της 96ης επετείου της εκεί επικής μάχης κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Λέσβο, τόπο καταγωγής του μεγαλύτερου αριθμού από τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες, που υπηρετούσαν στην τότε μεραρχία Αρχιπελάγους, η οποία είχε επωμισθεί το μεγαλύτερο επιχειρησιακό βάρος εκείνης της μάχης.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Αθανασίου θα μεταβεί στο Κιλκίς προκειμένου να σχηματίσει άμεση εικόνα και αντίληψη των θεμάτων και προβλημάτων, που απασχολούν και ταλανίζουν την Δικαιοσύνη σε τοπικό επίπεδο ώστε στην συνέχεια να προβεί στις δέουσες ενέργειες γιά την οριστική επίλυσή τους.
Η μεθαυριανή εδώ επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης χαρακτηρίζεται ως έκτακτη και αποτελεί προϊόν σχετικής παρέμβασης του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά ο οποίος και θα συνοδεύει τον κ. Αθανασίου καθ’ όλη την διάρκειά της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα