Αθλητισμός

Το «Κinesis» FC σε σεμινάριο βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου

Η αγωνιστική ομάδα βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου του «Kinesis Fight Club» συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τετράκις πρωταθλητή Ευρώπης Κριστόφ Σουτς από την Ουγγαρία.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16.7.16 στο γυμναστήριο του Νίκου Γουγούλα στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Ελαβαν μέρος και αλλά γυμναστήρια από Θεσσαλονίκη και Κατερίνη που υπάγονται μαζί με το «Kinesis» στην αγωνιστική ομάδα «Gougoulas Team».

O κ. Σουτς δίδαξε αγωνιστικές τεχνικές του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου υψηλού επίπεδου, και μετά από δίωρη εκπαίδευση ακολούθησε ελεύθερο «ρόλιν» ( πάλη σε μορφή προπόνησης) μαζί με όλους τους συμμετέχοντες.
Tο «Kinesis. συμμετείχε με τρεις αθλητές τους Αντώνη Γιαννακίδη, Φάνη Μανουσαρίδη και Μάκη Μελίγκα.
Πλέoν εδώ και ένα χρόνο διδάσκεται στο γυμναστήριο το βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα το μόνο με μαύρη ζώνη στην Βόρειο Ελλάδα.

Η ομάδα του «Kinesis» ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες και δεν θα σταματήσει για το καλοκαίρι τα προγράμματα του παράλληλα με το Kick Boxing και το κυόκουσιν καράτε.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]