Αθλητισμός

«Παρών» σε σεμινάριο ΜΜΑ έδωσε το «Kinesis-Gym»

Σε εκπαιδευτικό σεμινάριο μικτών μαχητικών αθλημάτων, στην Θεσσαλονίκη συμμετέσχε, το Σάββατο 21.2.15, το γυμναστήριο «Κίνησις» («Κinesis-Gym») του Κιλκίς.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της «Bodyguard Academy» και εισηγητής ήταν ο Αγγελο Αντομιο Ζαμπακίκα Αλβάρεζ από την Γερμανία. Ο κ. Αλβάρεζ είναι πρωταθλητής Ευρώπης FFA (Free Fight Association) και πολλές φορές πρωταθλητής Γερμανίας. Επίσης δίδαξε τεχνικές μουάυ τάι ένας από τους βασικούς εκπαιδευτές της «Bodyguard Academy» ο Πωλ Τσολακίδης. Παρών στο σεμινάριο ήταν και Ιωάννης Παναγιωτίδης επαγγελματίας αθλητής των ΜΜΑ, που βοήθησε με της πολύτιμες γνώσεις του.

Το σεμινάριο είχε ως θέμα τεχνικές εδάφους που προέρχονται από το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και το γκράπλιν. Διήρκεσε τέσσερες ώρες, και σύντομα θα επανεληφθεί. Συζητιέται, μάλιστα, να πραγματοποιηθεί και στο «Kinesis Fight Club» στο πλαίσιο τον σεμιναρίων που έχουν προγραμματισθεί.

Το «Kinesis» συμμετέσχε με την εκπαιδευτική ομάδα του, την οποία συγκροτούν οι προπονητές Αντώνης Γιαννακίδης, Κωνσταντίνος Θωμαΐδης και οι αθλητές Γιώργος Καρακασίδης, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Σταύρος Σοαντζόγλου και Χρύσα Ιωαννίδου, που ετοιμάζονται για αγώνες.

Τα ΜΜΑ είναι ένα νέο μάθημα που διδάσκεται στο «Kinesis Fight Club» καθημερινώς. Συνδυάζει τεχνικές όρθιας «μάχης» όπως του καράτε και του κικ μόξιν και τεχνικές εδάφους που προέρχονται από την πάλη και το ζίου-ζίτσου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα