Αθλητισμός

Ισόπαλος 2-2 ο Κιλκισιακός στα Μουδανιά


Με 2-2 στα Νέα Μουδανιά συνέχισε την πορεία του προς την γ’ εθνική κατηγορία ο Κιλκισιακός. Ένα αποτέλεσμα που σε «πρώτη ανάγνωση» παραπέμπει σε «στραβοπάτημα». Όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για άθλο καθώς η ομάδα του Κιλκίς αν και μετά το 70’ αγωνιζόταν με ….εννέα παίκτες λόγω της εξ αιτίας διαιτητικού κατατρεγμού άδικης αποβολής των Καλόνικου και του «κινητήριου μοχλού» της Παντελιάδη και ενώ ηττάτο με 1-0 κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές και να αγωνισθεί έως το τελευταίο δευτερόλεπτο «κυνηγώντας» την νίκη!

Ο Κιλκισιακός παρουσιάσθηκε επιθετικός απο την αρχή του αγώνα και ήταν αυτός που διατήρησε την εδαφική υπεροχή κατα περισσότερα διαστήματα αλλά η λήξη τον βρήκε να ηττάται με 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στις αρχές της επανάληψης όμως ο Κιλκισιώτες ξεπέρασαν την αρχική πίεση και μετά το 60’ ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επέβαλαν σιγά-σιγά το παιχνίδι τους.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Το επιθετικό παιχνίδι του Κιλκισιακού δεν επηρεάσθηκε ούτε απο τις δύο άδικες αποβολές ενώ η αντίδραση κατά το διάστημα του σοβαρού αριθμητικού μειονεκτήματος είναι ενδεικτική ομάδας με «χαρακτήρα» που δικαίως διεκδικεί την επάνοδο στην γ’εθνική κατηγορία όσο και αν έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα σε σχέση με αυτήν την επιδίωξη αλλά και δικαιούται της μοναδικής θέσης που οδηγεί σε αυτήν. Τα τέρματα σημείωσαν ο Τακαβάκης στο 70’ ισοαρίζοντας σε 1-1 και Γ. Βέργος στο 83’ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η σύνθεση:
Πεχλιβανίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος (63’ Μάναλης), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Σωκ.Παπαδόπουλος (46’ Γ. Βέργος), Παντελιάδης, Παρπουτσής (56’ Τακαβάκης).
Στον άλλο αγώνα:
ΑΣ. Ειρηνουπόλεως-Απόλλων Κρύα Βρύσης

Τα πλήρη αποτελέσματα
ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2-2
ΑΣ Ειρηνουπόλεως-Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-1
Απόλλων Κρύας Βρυσης-Κιλκισιακός 2-1
ΑΣ Ειρηνουπόλεως-ΠΟ Ν.Μουδανιών 0-1

Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ[table]
Α/Α, ΟΜΑΔΕΣ,ΤΕΡΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΙ,
Απόλλων Κρύας Βρύσης, 5-1, 9,
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, 5-5, 4,
ΠΟ Ν.Μουδανιών, 3-4, 4,
ΑΣ Ειρηνουπόλεως, 1-4, 0,[/table]


Οι επόμενοι αγώνες

(Τετάρτη 20.5.15)
ΑΣ Ειρηνουπόλεως-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
Απόλλων Κρύας Βρύσης-ΠΟ Ν.Μουδανιών
(Κυριακή 24.5.15)
Κιλκισιακός-Απόλλων Κρύας Βρύσης
ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΑΣ Ειρηνουπόλεως

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]