Αθλητισμός

Μπαίνουμε στα 60 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής ιστορίας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΟ Κιλκισιακός για τα 60 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής ιστορίας αναφέρει τα εξής:

“Το ποδόσφαιρο ως κυρίαρχο άθλημα διαχρονικά, είναι ένα άθλημα βαθιά λαϊκό, δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα στους φιλάθλους και αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των ανθρώπων, επηρεάζει και επηρεάζεται από τις κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές πραγματικότητες που αναπτύσσονται γύρω από αυτό.

Ο Κιλκισιακός, δεν καταγράφει μόνο τις αθλητικές του επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου αλλά και στην διάχυση των κοινωνικών καταστάσεων, που είχε ως αποτέλεσμα την κοινωνικοποίηση και την ανάδειξη πολιτισμικών αξιών των προσφύγων με την εγκατάσταση τους στην πόλη του Κιλκίς.

Ο Κιλκισιακός, συμπληρώνει 59 χρόνια από την ίδρυση του ως διαχρονικός φορέας του αθλητισμού και πολιτισμού και της προσφοράς στη νεολαία.

Ο Κιλκισιακός, καλεί όλους τους δημότες κοντά του σε μια προσπάθεια συνεργασίας με όλους τους φορείς, δήμο και περιφέρεια, για ένταξη σε πρόγραμμα Leader, για την δημιουργία γηπέδων ποδοσφαίρου στον ιστό της πόλης και την χρήση του από όλους τους δημότες.

Η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού, καλεί όλους τους Κιλκισιώτες να εμμένουν στο διαχρονικό αίτημα για γήπεδο ποδοσφαίρου – προπονητήριο, στην πόλη του Κιλκίς.

Ο Κιλκισιακός μπαίνει μπροστάρης στην διαδικασία αυτή όπως απαιτεί η αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική του ιστορία.

Όλοι μας είμαστε κομμάτι της ιστορίας αυτής και όλοι μας έχουμε την ευθύνη της προσφοράς στην κοινωνία και ιδιαίτερα του συνταγματικού δικαιώματος παροχής της πολιτείας, της ελεύθερης άθλησης στα παιδιά μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]