Αθλητισμός

Το δικαίωμα …στην ελπίδα υπερασπίζεται ο Κιλκισιακός

Το δικαίωμα στις θεωρητικές πλέον ελπίδες ανόδου του στην γ’ εθνική κατηγορία καλείται να υπερασπισθεί αύριο ο Κιλκισιακός.

Τούτο σημαίνει, ότι γι’ αυτόν αποτελεί «μονόδρομο» η νίκη με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων επί του πρωτοπόρου της ειδικής βαθμολογίας των κατατακτηρίων αγώνων Απόλλωνος Κρύας Βρύσης, ώστε κατόπιν την τελευταία αγωνιστική ημερα να προσδοκεί τον ευνοϊκό συνδυασμό νίκης του επί του ΠΟ Ν.Μουδανιών και απώλειας βαθμού ή βαθμών από τον Απόλλωνα στον εντός έδρας αγώνα του με τον ΑΣ Ειρηνουπόλεως.

Στις τάξεις της ομάδας συνεχίζει να επικρατεί οργή γιά τα λάθη της διαιτησίας στον εκτός έδρας αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΟ Ν.Μουδανιών, εξ αιτίας των οποίων έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, που ίσως αποδειχθούν και αρνητικώς καθοριστικοί, συν τους Παντελιάδη και Καλονίκου, που αποβλήθηκαν εντελώς αδίκως.

Επί πλέον, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κρύβουν την ενόχλησή τους γιά το ότι έως την ώρα σύνταξης του παρόντος δεν είχε εκδοθεί η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ γιά το μέγεθος της ποινής εις βάρος των δύο προαναφερθέντων ώστε να γνωρίζει η ομάδα αν μπορεί να υπολογίζει αύριο σ’ αυτούς.

Κατά τα λοιπά πρόβλημα υφίσταται με την συμμετοχή η μη του Σάββα Παπαδόπουλου, μετά τον τραυματισμό του της περασμένης Τετάρτης στην Βέροια.

Στις τάξεις του κιλκισιώτικου συγκροτήματος επικρατεί ηρεμία, ενώ είναι έκδηλη η βούληση όλων να «τα δώσουν όλα» γιά την πολυπόθητη νίκη, ώστε η υπόθεση της ανόδου να κριθεί την τελευταία αγωνιστική ημέρα.

Την κυριακάτικη αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Αγγελάκης με βοηθούς τους κ.κ. Χαδήμογλου και Κατσικογιάννη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Ο αγώνας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Στην άλλη αναμέτρηση ο ΠΟ Ν.Μουδανιών υποδέχεται τον Α.Σ. Ειρηνουπόλεως.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]