Γενικά

Επετειακές εκδηλώσεις χωρίς εκπροσώπο της κυβέρνησης

Kορυφώνονται σε λίγη ώρα οι εκδηλώσεις εορτασμού της 76ης επετείου του ΟΧΙ στην πρωτεύουσα του νομού για πρώτη φορά χωρίς κυβερνητική εκπροσώπηση.

Από την περιφερειακή ενότητα εκδόθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του επισήμου εορτασμού της 76ης επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς ως εξής:

-07.00: Κανονιοβολισμοί (21 βολές) από τον λόφο Α.Γεωργίου

-07.30: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από τις καμπάνες όλων των ιερών ναών

-08.00: Επαρση σημαίας στην λέσχη αξιωματικών φρουράς Κιλκίς

-10.30: Δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ. Αμέσως μετά εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στον ίδιο χώρο από τον οικονομολόγο, νομικό και πρώην βουλευτή Θεόδωρο Πασσαλίδη.

-11.15: Τελετή στο Ηρώον του δημοτικού πάρκου με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

-12.00: Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στον χώρο προς της λέσχης αξιωματικών φρουράς Κιλκίς.

Από τις 8 το πρωί της Δευτέρας 16 έως και την δύση της Παρασκευής 28.10.16 ορίσθηκε γενικός σημαιοστολισμός ενώ τις βραδινές και τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης 27 και της Παρασκευής 28.10.16 θα είναι φωταγωγημένα όλα τα δημόσια, περιφερειακά και δημοτικά καταστήματα καθώς και τα καταστήματα ΝΠΔΔ και τραπεζών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα