Κοινωνία

Στο Κιλκίς 28 και 29 Νοεμβρίου η κινητή μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η κινητή μονάδα στήριξης και ενημέρωσης του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται το σαββατοκύριακο 28 και 29.11.15 στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, τα διαστήματα 11.30π.μ.-1.30μμ και 5.30-8.30μμ.

Οι πολιτές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εκπροσώπους και εθελοντές του Οργανισμού για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και να ενισχύσουν με τις αγορές τους το έργο του. Συλλεκτικά είδη του Οργανισμού καθωώς και μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από την εθελοντική́ καλλιτεχνική ομάδα, θα διατίθενται προς πώληση θέτοντας ως στόχο να υποστηριχθούν ακόμη περισσότερα παιδιά που κινδυνεύουν!

Τις ίδιες ημερομηνίες, στο κυλικείο του συνεδριακού κέντρου θα πραγματοποιηθεί, κατά το διάστημα 5.30-7μμ, παρουσίαση των δράσεων που υλοποιεί ο Οργανισμός πανελλαδικά για την υποστήριξη χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους.

Αξίζει να αναφερθεί, οτί φέτος ο Οργανισμός συμπληρώνει είκοσι χρόνια από τη δημιουργία του, έπειτα από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως την αποτύπωσε στο ημερολόγιό́ του στις 9 Νοεμβρίου 1995. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα είκοσι χρόνια δράσης έχει υποστηρίξει συνολικά́ 1.091.250 παιδιά & οικογένειες τους (στοιχεία έως και 30/06/15).

Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσία της κινητής μονάδας στήριξης και ενημέρωσης παρέχει το τμήμα πολιτισμού δήμου Κιλκίς για τη δράση “20 χρόνια Το χαμόγελο του Παιδιού. Το Κιλκίς είναι παρόν και στηρίζει”:

Περισσότερα
Δείτε ακόμα